Emberi Oldal Kft.

Cégünkről

Elköteleződtünk a magunk és partnereink állandó, folyamatos fejlődése iránt, hogy növeljük a minőségi élettel szembeni elvárásainkat.

Célunk, hogy partnereink – személyre, vagy cégre szabva – olyan tudást kapjanak tőlünk, melyre a leginkább szükségük van és a leginkább segíti útjukon.
Nagy hangsúlyt fektetünk mind a cégek speciális igényeit, kívánságait messzemenően szem előtt tartó vállalati képzéseinkre, mind arra, hogy a tréningek tapasztalatai azonnal hasznosíthatóak legyenek a mindennapi munkavégzés során.
Büszkék vagyunk arra, hogy a magas minőségű szolgáltatásainkat évről-évre több száz elégedett ügyfél fémjelzi.

A Zöldbeszerzés Tanácsadó Kft. a Nyilvántartott felnőttképzést folytató intézmény.

Vállalati és egyéni képzések

Vállalati tréningjeinket a megrendelő igényének és elvárásainak figyelembevételével speciálisan a cégre szabjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk az előzetes felmérésekre és a helyzetértékelésre a programajánlatot csak ezután készítjük el.
Tréningeket szervezünk felsővezetőknek, középvezetőknek, marketing és sales szakembereknek, ügyfélmenedzsmenttel, ügyfélkezeléssel foglalkozó munkatársaknak, trénereknek.

Egyéni tréningjeink önismereti, személyiségfejlesztési programok, melyek az egyéni kreativitás kibontakoztatását, a bennünk lévő korlátok feloldását célozzák.
Segítséget nyújtanak a krízishelyzetek megoldására és a feldolgozására, céljaink megtalálására és megvalósítására.

Legfontosabb módszerünk az „élményszerű” tapasztalati tanulás, a 6 -14 fő részére szervezett interaktív tréningek, moderáción alapuló csapatmunka, prezentációk és helyzetgyakorlatok.

Programjaink a fő témakörök feldolgozásán kívül segítik a csapatmunkát, javítják a munkahelyi légkört, erősítik a vállalathoz, és egymáshoz való lojalitást, tisztázzák az egymás közötti feladatokat, felelősségeket és nézeteltéréseket. A vegyes csoportos – a különböző osztályok, üzletágak munkatársainak, vezetőinek részvételével szervezett – tréningek pedig erősítik a különböző vállalati szintek közötti kommunikációt, a folyamatok javítását.
Szolgáltatásaink minőségét és eredményességét a résztvevők körében minden programot követően elégedettség vizsgálatokkal (elégedettség + Benchmarking) mérjük.

Oktatóink kiválóan felkészült magyar és külföldi szakemberek, akik valamennyien a gyakorlatban is tapasztalatot szereztek, nemzetközi cégek vezető beosztású dolgozói voltak, mielőtt a képzésben kezdtek el dolgozni.

Képzéseinkről részletesen tájékozódhat a www.emberioldal.hu weboldalon, illetve szívesen adunk egyéni tájékoztatást e-mailben vagy telefonon.
Tanulmányok készítése, piackutatás.

Referenciáink:

Agroforum, Budapest
A.N.I. Divus Kft.,
Általános Nevelési Központ, Tolna
Clarity Consulting, Budapest
Corwell Kft., Dunakeszi
ERDA Kft., Budapest
EQUINOX Consulting Kft., Budapest
F & F Kft., Szekszárd
Fastron Kft., Tolna
Favorit Kft., Tolna
GNT Impex Kft., Budapest
Gyermely Zrt., Gyermely
Horváth Sport Kft., Szekszárd
IQ Medicina Kft., Budapest
Kaposplast Kft., Kaposvár
Magyar Kwizda, Budapest
Mancsi Kft., Szekszárd
Mecsek Klíma Kft., Pécs
MEVACO Kft., Szekszárd
Orosco Kft Orosháza
Rádió Antritt, Szekszárd
SBC Kft., Veszprém
Szekszárdi Növény Zrt., Szekszárd
Szigetchem Kft., Szigetvár
Thank Cash Kft., Pécs
Tolnatext Bt., Tolna
TRITEX Zrt., Szekszárd
Vianni Kft., Veszprém
Warm Kft., Budapest